Cruises
to Fiscardo

A New Rhythm Designed

Κρουαζιέρες στο Φισκάρδο

CAPTAIN VANGELIS SPECIAL CRUISES

Επισκεφτείτε το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο, το υπόγειο λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα στη Σάμη ή το Φισκάρδο.

 ΤΕΤΑΡΤΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ
Αναχώρηση
Σκάλα: 09:00 / Πόρος: 09:20
Σάμη 10:15 - 11:45
Φισκάρδο 13:15 - 15:00
ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ
Μίνι Μύρτος
Επιστροφή
Σκάλα 17:45 / Πόρος: 17:30
 

Ενήλικες 55€ / Παιδιά 30€

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο λιμνοσπήλαιο Μελισσάνη

Kefalonia Cruises, Captain Vangelis Special Cruises Kefalonia, Kefalonia Boat Tours, Kefalonia Boat trips, Kefalonia Day Cruises, Daily Cruises to Fiscardo, Cruises to Fiscardo from Skala and Poros Kefalonia

Η κρουαζιέρα μας σήμερα θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της Νοτιοανατολικής Κεφαλονιάς μέχρι το Φισκάρδο. Αυτό το κομμάτι της Κεφαλονιάς είναι πράγματι ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού. Τα τοπία είναι μοναδικά!

Το νησί των αντιθέσεων που σε εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή…
Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε ένα μεγάλο κομμάτι της Κεφαλονιάς που μόνο από τη θάλασσα μπορείς να το απολαύσεις.
Συνηθίζουμε να λέμε «ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ = ΧΊΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ»
. Εδώ δικαιώνεται απόλυτα! Ξεκινάμε από τη Σκάλα στις 9:00.

Παραλία Μακριά Πέτρα ή Γαλάζια Λίμνη
Καταγάλανα κρυστάλλινα νερά που αφήνουν την ματιά σου να τα διαπεράσει και να φτάσει μέχρι το Βυθό.
 Από εδώ και πέρα αρχίζει η άγρια ομορφιά του τοπίου, εξωτική θα λέγαμε.
Πολυάριθμες μικρές μοναχικές παραλίες, τριγυρισμένες από πράσινο και κρυστάλλινα νερά, πολύχρωμες σπηλιές και το πράσινο να αγγίζει τη θάλασσα.
Οι εικόνες μιλούν μόνες τους…
 Το μεγαλείο της φύσης σε μια ανεπανάληπτη καλλιτεχνική έκφραση!
Αναλλοίωτη στο χρόνο στέκεται εκεί για να μας θυμίζει πόσο λίγη είναι η τεχνολογία απέναντι στο μεγαλείο της φύσης.

Παραλία Κουτσουπιά ή Μίνι Μύρτος
Πραγματικό κόσμημα! Όλα τα λεφτά!
Πανάκριβα yachts με διάσημες προσωπικότητες που κάθε χρόνο έρχονται και ξαναέρχονται για να απολαύσουν αυτό το μοναδικό κομμάτι.

Παραλία Αντίσαμος
Έχει τη δική της ξεχωριστή ομορφιά.
Εδώ κάποιες βραδιές του καλοκαιριού γίνονται νυχτερινές συναυλίες. Έγινε διάσημη από τα γυρίσματα στο έργο «το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι». Όλη η γύρω περιοχή έχει δεθεί με τα γυρίσματα του έργου. Εκεί σε αυτά τα δένδρα είχε φτιαχτεί το χωριό για τις ανάγκες του φιλμ.

Σάμη
Γύρω στις 10:15 φθάνουμε στη Σάμη. Σάμη είναι το μέρος που γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος από το film (Captain Corelli's Mandolin) Εδώ θα καθ'ησουμε μέχρι τις 11:45. Αρκετός χρόνος να περπατίσουμε τα δρομάκια, να κάνουμε τα ψώνια μας, να πάρουμε τον καφέ μας, αλλά και όσοι θέλουν μπορούν με λεωφορεία που μας περιμένουν μπορούν να επισκευθούν το Σπήλαιο της Μελλισάνης και να κάνουν βαρκάδα μέσα στην λίμνη . Η Μελισσάνη είναι μόνο 1,5km από τη Σάμη, και το συνολικό κόστος είναι 12€ για τους ενήλικες και 8€ για τα μπαιδιά.

Και εμείς συνεχίζουμε το ταξίδι μας. Φεύγεις και πάντα θέλεις να ξανάρθεις….

Το τοπίο μοναδικό. Καταπράσινες πλαγιές, μικρές απόμερες παραλίες, πράσινο που αγγίζει τη θάλασσα και που και που καμιά βαρκούλα. Η αγριάδα του τοπίου το κάνει ακόμη πιο όμορφο. Ένα τόσο μεγάλο κομμάτι του νησιού χωρίς δρόμους, χωρίς σπίτια, σχεδόν ανέγγιχτο, παρθένο. Αυτό είναι το μεγαλείο της Κεφαλονιάς!

Παραλία Γοργοτάς
Ένας άλλος πανέμορφος όρμος. Στο βάθος ό, τι απέμεινε από την προβλήτα που φτιάχτηκε ειδικά για το έργο «το Μαντολίνου του ΛΟΧΑΓΟΎ ΚΟΡΕΛΙ». Η Penelope Cruz και ο Nicolas Cage πέρασαν από εδώ και βούτηξαν σε αυτά τα νερά

 
Η ώρα περνάει χωρίς να το καταλάβεις... είμαστε στο Φισκάρδο!

Φθάνουμε  περίπου 13:15 και καθόμαστε μέχρι τις 15:00, έχοντας αρκετό χρόνο για περιήγηση, ψώνια αλλά και φαγητό.
Διάσημος κοσμοπολίτικος διαλεκτός προορισμός διασημοτήτων της διεθνούς σκηνής. Πάντα γεμάτο από πανάκριβα yachts. Θαυμάστε το!Φισκάρδο είναι το μόνο χωριό που δεν καταστράφηκε από το σεισμό το 1953. Κράτησε το παραδοσιακό του χρώμα. Είναι γραφικό, απλό κι όμορφο!
Μικρά δρομάκια, απλά παραδοσιακά σπίτια, λουλούδια, γραφικά μαγαζιά μπροστά στη  θάλασσα… 
Εδώ ο καφές είναικάτι το ξεχωριστό. Και που ξέρεις στο διπλανό τραπέζι μπορεί να κάθεται κάποιος διάσημος.


Ξανά στην παραλία Κουτσουπιά

Ώρα για μπάνιο και βουτιες. Το σκάφος θα προσγιαλωθεί και όσοι επιθυμούν πολύ εύκολα μπορούν να κατέβουν στην παραλία. Ευτυχώς όλες αυτές οι πανέμορφεςπαραλίες είναι χωρίς πρόσβαση από ξηρά. Όμως κάθε καλοκαίρι, ιδιαίτερα τον Αύγουστο, κάποιες φορές γεμίζουν από yachts, βάρκες, ταχύπλοα, ιστιοπλοϊκά, τόσα που δεν χωράμε κι εμείς. Τότε, επόμενη επιλογή για μπάνιο είναι η Μακριά Πέτρα. Το καθένα έχει τη δική του ομορφιά. Σίγουρα θα μας μείνουν αξέχαστα.

Το ταξίδι μας φθάνει στο τέλος του.
Ένα ταξίδι που σε συναρπάζει που σε κάνει πάντα να θέλεις να το ξανακάνεις!

Φωτογραφίες

Book your cruise with Captain Vangelis & make the dream experience come true!
Full electronic stabilisers
2nd cruise -15%

Kefalonia Cruises, Captain Vangelis Special Cruises Kefalonia, Kefalonia Boat Tours, Kefalonia Boat trips, Kefalonia Day Cruises, Daily Cruises to Ithaca, Daily Cruises to Zakynthos, Daily Cruises to Fiscardo, Kefalonia Private Cruises

since 1987

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλ.1: 0030 6972693260
Τηλ.2: 0030 6980386744
Σκάλα Κεφαλονιά 28086 Ελλάδα
Kefalonia Cruises, Captain Vangelis Special Cruises Kefalonia, Kefalonia Boat Tours, Kefalonia Boat trips, Kefalonia Day Cruises, Daily Cruises to Ithaca, Daily Cruises to Zakynthos, Daily Cruises to Fiscardo, Kefalonia Private Cruises
©2016 - 2021 kefalonia-cruises.com | Design & SEO by: Sami Computers - kefalonia.website
Image