ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ

Μακριά Πέτρα - Κουτσουπιά - BBQ

Μια μέρα που θα ξεχωρίσει στις διακοπές σας και που θα σας μείνει αξέχαστη! Απολαύστε ένα μαγευτικό ταξίδι κατά μήκος των Νοτιοανατολικών ακτών της  Κεφαλονιάς και θαυμάστε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Αλλού άγρια βραχώδης ακτογραμμή, αλλού το πράσινο να φθάνει μέχρι τη θάλασσα και να καθρεφτίζεται  φτιάχνοντας μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων.
Κάθε
Αναχώρηση / Επιστροφή
Ενήλικες: / Παιδιά:
Κατόπιν αιτήματος μόνο για ομάδες
 
 
Μια μέρα που θα ξεχωρίσει στις διακοπές σας και που θα σας μείνει αξέχαστη!  Απολαύστε ένα μαγευτικό ταξίδι κατά μήκος των Νοτιοανατολικών ακτών της  Κεφαλονιάς και θαυμάστε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Αλλού άγρια βραχώδης ακτογραμμή, αλλού το πράσινο να φθάνει μέχρι τη θάλασσα και να καθρεφτίζεται  φτιάχνοντας μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων, κι αλλού μικρές μοναχικές παραλίες. Αρχίζουμε την κρουαζιέρα μας από τη Σκάλα. Πανοραμική θέα των ξενοδοχείων κατά μήκος της βραχώδους ακτής, ενώ συνάμα αισθάνεσαι τη θαλάσσια αύρα να σου χαϊδεύει το πρόσωπο. Σε λίγο η παραλία Κακό Λαγκάδι και στη συνέχεια ο Πόρος με το λιμάνι, οι ψαρόβαρκες, τα κότερα αλλά και το Ferry Boat που συνδέει την Κεφαλονιά με την Κυλλήνη στην Πελοπόννησο.

Σιγά-σιγά αρχίζει η άγρια ομορφιά της φύσης…

kefalonia cruises01

Παραλία Μακριά Πέτρα, καταγάλανα νερά και ώρα για  την πρώτη  μας στάση. Μπάνιο, βουτιές, νεροτσουλήθρα, απόλαυση. Η  Φύση γίνεται όλο και πιο άγρια, όλο και πιο όμορφη, εξωτική θα λέγαμε. Που και που κανένας γλάρος, καμιά φορά κανένα δελφίνι και παρεούλες από αγριοκάτσικα  ανάμεσα στο πράσινο ή πάνω στα βράχια.

Παραλία Κουτσουπιάς

IMG 0733

Φθάσαμε στη παραλία της Κουτσουπιάς. Πραγματικό στολίδι! Η εικόνα μιλάει μόνη της. Είναι αυτό που λέμε μια φωτογραφία = χίλιες λέξεις.
Πανάκριβοι θαλαμηγοί  έρχονται και ξαναέρχονται  για τη μαγευτική ομορφιά της.

kefalonia cruises34kefalonia cruises37

Ώρα για ένα δεύτερο μπάνιο, για βουτιές, για χαλάρωση στην παραλία ενώ αρχίζει η προετοιμασία του φαγητού.
Φαγητό πλούσιο και νόστιμο που συνοδεύεται από άφθονο κρασί. Σίγουρα πάντα όλοι  το απολαμβάνουν.

kefalonia cruises42

Σε λίγο αρχίζουν τα ομαδικά παιγνίδια στην παραλία. Τι άλλο να θέλεις! Άγρια φύση, πλούσιο πράσινο, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, καλό φαγητό και κρασί. Αυτή είναι  η Ελλάδα, τα ελληνικά νησιά, η Κεφαλονιά…

kefalonia cruises49

Κι  η μοναδική εμπειρία συνεχίζεται στο σκάφος κατά την επιστροφή με  μουσική και χορό!